Semi-naked cake (tai suomalaisittain seminakukakku) tarkoittaa kakkua, joka on kuorrutettu niin, että alta kuultaa kakkupohjat läpi. Lopputulos on ihanan rustiikkinen!

Kuorrutuksen vaiheet:

  1. Levitä kuorrutetta ohuelti kakun ympärille. Kuorrutteen ei tarvitse tässä vaiheessa olla vielä kovinkaan tasaisesti levitetty.
  2. Laita kakku jääkaappiin kunnes kuorrute on jähmettynyt, n.20min.
  3. Levitä kuorrutetta paksumpi kerros kakun päälle ja reunoille.
  4. Kakkuraapan avulla tasoita kakun reunoja ja pyyhi ylimääräinen kuorrute pois.
  5. Lisää tarvittaessa kuorrutetta, jos jokin kohta jää epätasaiseksi.
  6. Lopuksi tasoita kakun päällinen palettiveitsellä

Katso video alta!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.