Hei kaikki!

Olen Linda, itseoppinut leipuri Neljän Kerroksen Kakun takana. Päätoimisesti työskentelen sairaanhoitajana, mutta leipomisesta ja varsinkin kakkujen tekemisestä on tullut itselle rakas harrastus ja nyt myös sivutyö.

Leipomista olen harrastanut jo pitkään, mutta vasta muutama vuosi sitten innostuin nimenomaan kakuista. Instagramin ja kakkukirjojen kautta tutustuin jenkkityylisiin korkeisiin kakkuihin ja muutaman onnistuneen kakkuluomuksen jälkeen koin niiden olevan se oma juttu.

Kakkuja leivoin aluksi vain perheelleni ja ystävilleni. Kesti kauan ennenkuin rohkaistuin myymään kakkuja muillekin ja perustamaan oman yrityksen. Nyt Neljän Kerroksen Kakku täyttää jo 1v. !

Aina kun aikaa riittää, kehittelen uusia kakkumakuja- ja yhdistelmiä, jonka vuoksi olen innoissani nettisivujen blogi- osuudesta. Vihdoin on paikka jossa voin jakaa onnistuneita reseptejäni! Toivon, että reseptieni ja ohjeideni avulla kuka vaan voi luoda oman neljän kerroksen kakun.

Kiitos kaikille kakun tilanneille, sekä perheelleni ja ystävilleni jotka ovat olleet tsemppaamassa firmani ensimmäisenä vuonna. Suurin kiitos siskolleni Elisalle, joka on ollut suurena apuna niin kakkujen kantamisessa, kuin firman nimen, logon ja nettisivujen luomisessa. Kiitos myös sokerinhimoisille hoitajille Meilahdessa joihin voi aina luottaa testikakkujen arvioimisessa.

Ihanaa Joulun odotusta kaikille!

Kategoriat: Reseptit

1 kommentti

Prtra & #183;10/12/2018 14:15

Kiitos Linda itsellesi 😊 blogi menee seurantaan
Terv. Yksi sokerinhimoinen hoitaja

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.