Tervetuloa Nelj√§n Kerroksen Kakun leivontasivuille ūüć© Ihanaa kun l√∂ysit t√§nne!

Olen Linda, itseoppinut leipuri tämän blogin takana. Päiväni kuluu töissä sairaanhoitajan hommissa ja kotona minut pitää kiireisenä meidän leikki- ikäinen poika. Aina kun aikaa riittää niin leivon jotain pientä, välillä vähän suurempaakin. Muistilistani täyttyy jatkuvasti uusista leivontaideoista.

Leivontainnostukseni alkoi täytekakuista. Instagramin ja kakkukirjojen kautta tutustuin jenkkityylisiin korkeisiin kakkuihin ja muutaman onnistuneen kakkuluomuksen jälkeen koin niiden olevan se oma juttu. Halusin tehdä korkeita ja näyttäviä, neljän kerroksen kakkuja.

Vein kakkuja tasaiseen tahtiin töihin maistettavaksi ja yhtäkkiä kalenterini täyttyi tilauskakuista työkavereiden juhliin. Uskaltauduin myymään tilauskakkuja myös muillekin kuin tutuille. Mutta huh, kolmekerroksisia hääkakkuja mukulakiviä pitkin Suomenlinnaan kuskatessa mietin, että voiko mikään pelottaa ja jännittää tätä enempää.

Lapsen synnyttyä luovuin tilauskakkujen teosta ja olen ihan uudella tavalla innostunut helpoista ja nopeasti tehtävistä herkuista. Kaiken ei tarvitse enää olla viimeisen päälle tehtyjä, huoliteltuja kerroskakkuja, vaikka niitäkin on ihana välillä tehdä.

Nautin siitä, että saan vapaasti kehittää reseptejä ja leipoa silloin kun on aikaa ja halua. Inspiroidun vuodenajoista ja sesonkien raaka- aineista. Toivottavasti sinäkin löydät täältä inspiraatiota omaan leivontaasi!

ūüß° Linda

Tervetuloa seuraamaan minua instagramissa @neljankerroksenkakku ūüėö

Yhteisty√∂kyselyt voi laittaa instagramin kautta, tai osoitteeseen neljankerroksenkakku@gmail.com ūüíĽ